Délifrance

DÉLIFRANCE: EEN EIGENTIJDS ERFGOED

Al bijna 4 decennia reikt Délifrance oplossingen aan in de vorm van (Frans) brood, viennoiserie, patisserie en traiteurproducten bij aanbieders van ‘buitenshuis eten’, van de grote distributeurs tot aan de bakkers.

ONS KEURMERK: FRANSE KNOW-HOW

Sinds mensenheugenis bereiden en verkopen wij producten gebaseerd op eeuwenoude Franse expertise.  Dat erfgoed, het ambachtelijke, de bakkerstraditie, de hoge eisen waaraan smaak en kwaliteit moeten voldoen: onze producten verspreiden die fameuze ‘Franse smaak’ over de hele wereld. Maar daarbij wordt niet vergeten de smaak aan te passen aan elk land, elke cultuur en elke klant!

ONZE KRACHT: NABIJHEID 

We hebben een uniek internationaal netwerk ontwikkeld van commerciële kantoren en  bakkerijen. We zijn vertegenwoordigd in 20 landen in de wereld. Zo zijn wij in staat onze recepten lokaal aan te passen en onze diensten af te stemmen op lokale tradities en op de specifieke manier waarop producten worden verkocht en gekocht.

ONS VERSCHIL: DEELNAME AAN DE GEHELE KETEN

Als dochter van NutriXo naast molenaar Grands Moulins de Paris en dankzij onze deelname in graancoöperatie VIVESCIA industries, kunnen wij de gehele waardeketen volgen, van de graanselectie tot aan onze keten van franchiselunchrooms.

 

Hof van Holland 39

3332 EH Zwijndrecht

078 612 6633