ING Bank

Wij zijn een bank voor jong en oud, arm en rijk, voor zzp'ers, mkb'ers, Grootbedrijf & Instellingen en Corporate Clients. Wij willen deze mensen en bedrijven in staat stellen hun eigen ideeën voor een betere toekomst te realiseren, hoe groot of klein deze ook zijn.

Sponsoring

ING is een bank voor alle Nederlanders. Als betrokken bank met 9 miljoen klanten en 15.000 medewerkers willen we Nederland graag vooruit helpen. Dat doen we onder andere door sponsoring. We willen sport, cultuur en natuur dichterbij brengen voor alle Nederlanders. En ondernemers nog meer kansen op succes bieden.

Duurzaam ondernemen

We moeten nog veel langer met elkaar en met de aarde mee. Daarom vinden wij het belangrijk bewust te bankieren, maar ook te letten op onze eigen milieu impact. Daarnaast geloven wij erin dat bankieren voor iedereen toegankelijk moet zijn en creëren we voor onze medewerkers een fijne en inspirerende werkplek. Nu maar ook voor later.

ING Nederland fonds

De samenleving is in beweging. Burgers, bedrijven en maatschappelijke organisaties worden steeds actiever nu de overheid vaker een stapje terugdoet. Nederland is ondernemend. Er zijn mensen met ideeën. Met lef. Mensen die anders kijken en anders doen. Zij maken Nederland sterker. Maar we moeten ze wel helpen hun plannen waar te maken. Want waar een wil is, moet een weg zijn.

 

Hof van Holland 110

3332 EH Zwijndrecht

020 228 8888