Lara mode

Lara mode is een eigentijdse winkelformule in damesmode. De collectie bestaat uit vrijetijdskleding en trendy items. De drie Lara mode vestigingen bevinden zich op drukbezochte winkel locaties in kleinere plaatsen en stadswijkwinkelcentra´s in Nederland. Hiermee brengt Lara mode de nieuwste modetrends voor iedereen heel dichtbij.

De formule is actief op het gebied van marketing en communicatie naast haar website o.a. via instagram & facebook waar veel dames zich aangemeld hebben en zo up to date blijven van de laatste trends en collecties van Lara mode. Een aantal keer per jaar worden er Huis-aan-Huis folders verspreid in de stad en de wijken waarin de filialen zich bevinden.

De vaste klanten, houders van de zogenaamde Lara mode `Members Card´ krijgen daarnaast regelmatig persoonlijke post. Daarin worden zij exclusief op de hoogte gehouden van bijvoorbeeld speciale koopavonden, de nieuwste collectie, trends, kleine attenties én bijzondere aanbiedingen. Tevens kunnen zij twee dagen voor de uitverkoop, de producten kopen voordat deze aanbieding ook voor het grote publiek toegankelijk is.

De prijzen zijn erg concurrerend, bij Lara mode hoeft men niet te twijfelen aan de prijs, het is goed betaalbaar. Het bedrijf heeft goed opgeleid personeel in dienst, deze worden met strenge voorwaarden aangenomen. Ze zijn volledig op de hoogte van de laatste trends op het gebied van mode en kunnen u hierover volledig informeren.

 

Hof van Holland 67

3332 EH Zwijndrecht

078 737 0271