Let's Go Sport Shoes

Let's Go Sport & Shoes, is een groeiend schoenwinkel bedrijf met momenteel 4 fysieke vestigingen.
De winkel zijn momenteel gevestigd in Oosterhout, Zwijndrecht, Etten-Leur en Delft. De laatste jaren heeft Let's Go Sport & Shoes zich verder ontwikkeld met een verhuizing in Oosterhout en nieuwe vestigingen in Zwijndrecht, Etten-Leur en Delft. De oorsprong van de winkels ligt in 2003. Toen is in Oosterhout de eerste winkel geopend, destijds genaamd Sport Outletstore. Later is deze veranderd naar Let's Go Sport & Shoes, waarna er meerdere vestigingen zijn bijgekomen.

Het concept van Let's Go, is een familie winkel met daarin dus een aanbod van Dames, Heren en kinderschoenen en accessoires. Hiermee bieden we het complete plaatje aan voor het gehele gezin. Doel is dan ook om een "familie" concept in de winkels te creëren.We willen de klanten graag service verlenen in de winkel. Medewerkers van ons staan klaar om passend advies te geven voor uw nieuwe aankoop. In onze winkels vindt u een breed scala aan merken, daarnaast bieden we altijd trendy schoenen aan tegen scherpe prijzen. Zo kunt u ook voor een betaalbare prijs, meedoen met de laatste mode.

Dus of u nu op zoek bent naar schoenen voor uw kinderen of voor uzelf dan bent u bij Let's Go Sport & Shoes op het juiste adres!

 

Dollard 48

3332 EH Zwijndrecht

078 870 0204